Medlemsinfo

Steel Heel Stompers Linedance

KURSEN ÄR SLUT FÖR DEN HÄR TERMINEN. VI STARTAR IGEN DEN 23 AUGUSTI.

 

Men vi ses kanske på nåt dansgolv i sommar!

Vårens danser 2017

Höstens danser 2016

Vill ni klä upp er när ni ska ut och dansa?!

Här finns kläder i Rockabilly-stil á la 50- och 60-tal.

 

Jetset Trends

 

 

Hej alla medlemmar!

 

Kort information från medlemsmötet, 9/9 2015, kommer här:

 

Närvarande: Kia, Monica, Agneta, Gun-Britt, Annsofie, Silja, Camilla, Syrene, Mariana, Christina och Ann-Louise

 

Flyers hade någon satt upp som jobbar på Dalarasten, förslag var på att göra en neutral flyer att använda året om vid olika event, uppvisningar o.dyl. Frågan går till Anna om hon kan fixa.

 

Byte av lokal diskuterades. Den vi har i dagsläget är för trång och golvet för kärvt. Blir vi fler deltagare så får vi svårt att dansa och det kan leda till att folk hoppar av. Monica fick i uppdrag att kolla följande lokaler; Klockarvallen, Korskrogen samt Marcusskolans gymnastiksal. Är det någon som har fler förslag så är vi tacksamma.

 

Ann-Louise har gjort namnbrickor som vi bör använda oss av när vi dansar så lär vi oss namnen på alla lättare. Saknas någon namnbricka så gör hon nya.

 

Vi beslutade att ha medlemsmöte varannan månad och då har allla möjlighet att ta upp något av intresse.

 

Förslag från Ann-Louise vad vi ska förändra, något nytt bör införas. Kan vi locka mer folk till oss? På vilket sätt?

Förslag på Danskväll sista onsdagen varje månad. Ann-Louise gör en danslista på dom danser vi lärt oss. Vi tar lite fikapaus med kaffe och kaka och fortsätter sedan dansen. Utärning efter fikat och sedan dansar vi efter danslistan igen. Blir det tid över så blir det önskedanser resten av tiden.

Vi startar upp detta ONSDAG 30/9 kl 18-21 och danslistan läggs ut här på hemsidan och på Facebooksidan senast en vecka innan. Om alla hjälps åt att sprida detta till sina kompisar och i andra klubbar så kanske vi kan locka flera till oss. Alla är ju varmt välkomna!

Kostnad för detta är 50:-/gång och betalas på plats.

 

Ann-Louise informerade om Coppermine Kickers event i Säterdalen den 9 april nästa år. José Miguel Belloque och Jessica Boström är inbjudna koreografer. Skriv upp det i kalendern redan NU, 9/4 kl 11-20, 2016.